Viktigt att inte missa flyttstädningen

Hej på er alla läsare, jag hoppas innerligt att ni har en fantastisk dag och att ni är redo för ett inlägg. Det är så här att jag kom och tänka på flyttstäd tidigare idag, antagligen av den enkla anledningen att jag har en flytt inplanerad om bara några veckor. Jag har faktiskt redan börjat att packa ner vissa saker i lägenheten där jag bor nu och jag kan säga att det är alltid till en stora förvåning när man inser hur mycket saker som man faktiskt har. Tio stycken flyttlådor gick åt på nästan ingenting kändes det som, vilket är helt galet med tanke på att jag inte ens börjat med mina kläder, köksredskap och sånt som ligger framme. Det kommer ta sin tid att packa ner allting men som tur är så har jag anlitat en flyttfirma som hjälper mig med själva transporten av alla saker. Däremot har jag inte kommit så långt att jag har bestämt mig för om jag ska anlita flyttstäd eller inte. Det är ett ganska svårt beslut med tanke på att jag har en väldigt liten lägenhet, men samtidigt så vet jag hur noggranna den typen av städningar behöver vara och jag är knappast en mästare när det kommer till städning. Så det är nog antagligen bäst att slå en signal till någon flyttfirma för att få hjälp med flyttstäd, risken blir annars att min städning inte blir godkänd av hyresvärden och den situationen vill jag helst inte hamna i. Om jag får hjälp med flyttstäd kan jag också släppa allt med mitt gamla hem så fort jag har packat ner allt, då finns det inget mer för mig att göra vilket hade känts väldigt skönt. Det lutar åt flyttstäd men man vet aldrig med mig! Nu får ni ha en fantastiskt fin dag.