Åkeri vs trädgård vs markarbeten

Jag måste erkänna att jag tills för några dagar sedan inte ens visste riktigt vad åkeri var. Trodde att det handlade om åkrar och trädgårdar. Skulle försök att hitta en trädgårdsdesigner men lyckades hamna in på åkeri och visade sig sen att det ju handlar om transport och inte natur. Så lite pinsamt, men bättre få veta det sent än aldrig. Och jag lyckades faktiskt hitta en firma som sen faktiskt har designers för trädgården som kan hjälpa mig med att planera och plantera i den, nämligen Sålanda Trädgård.

Det tog ett visst sökande och jag var tvungen att vara inne på några olika verksamheter och företag innan jag hittade rätt med Sålanda Trädgård. Och då hade jag redan varit inne på olika sidor för både åkeri och för trädgårdsdesigners och för markarbeten, en hel drös med olika områden som jag naivt nog trodde tillhörde samma bransch, men tydligen inte.

Måste ändå ge lite cred till de på Sålanda Trädgård för en väldig fin hemsida, för jag måste faktiskt säga att det var en av de sakerna som fick mig att falla för just dem istället för de andra verksamheterna, det fanns många att välja mellan, med vad som verkade som duktiga trädgårdsdesigners.