Preofessionell flytthjälp av Annelunds Städ Service HB

Hej på er alla mina härliga och fantastiska läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett nytt inlägg! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en fantastisk start på veckan. Det dyker oftare och oftare upp kommentarer här på bloggen om det här med flytthjälp i Lund, och jag tänkte därför idag skriva ett inlägg om detta. Jag behövde faktiskt hjälp med just detta för ett tag sedan, då vi flyttade till hus. Vi valde att anlita företaget Annelunds Städ Service HB, som vi hört många bra ord om. En kollega till mig anlitade Annelunds Städ Service HB i våras, och då jag minns hur nöjd hon var med den hjälp hon fick, kände detta som ett företag som vi ville vända oss till. Både jag och min sambo tycker att det här med kundservice är en väldigt viktig del i ett företag och dess arbete, och blev därför väldigt glad över att ha hittat ett företag som Annelunds Städ Service HB, då de verkligen arbetar mycket med detta. Personalen är verkligen hur trevliga som helst, och jag är så otroligt nöjd med den kundkontakten som de skapade till oss. Vi kände oss verkligen sedda utav företaget vilket kändes så otroligt skönt.

Själva utförandet av arbetet var även det riktigt bra, företaget arbetade med noggrannhet och effektivitet. Personalen var även väldigt engagerade i hela arbetet, och det är alltid roligt att se företag som tycker om sitt arbete. Flytten gick riktigt smidigt, och vi kände verkligen att det var så otroligt skönt att få hjälp med detta. En flytt som kan vara så stressig och jobbig, blev verkligen inte alls jobbig. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Lund, Landskrona, Svedala eller Trelleborg med omnejd att vända er till Annelunds Städ Service HB, ifall även ni behöver flytthjälp.