Åkeri, teleskoplastare och annan onödig kunskap

Det finns så många olika sorters fordon och maskiner att hålla reda på. Jag jobbar inte med det och det är väldigt sällan jag behöver få tag på något sådant heller, förutom en teleskoplastare för ett tag sedan från Dahlens Utbildningar, men annars inte alls ofta. Så därför behöver jag inte riktigt hålla koll på det heller, finns väldigt mycket annat som man kan lägga den tiden på istället.

Personligen så tycker jag att det visserligen kan vara lite intressant med åkeri och transport och maskinerna som man använder men jag har ingen nytta av informationen. Om jag så kunde allting som går att veta om teleskoplastare så hade jag ändå behövt ta kontakt med Dahlens Utbildningar när jag skulle använda den. För att hyra maskinen och för att jag inte har certifikat för att köra den själv.

Sen behöver man väl inte bara kunna saker som är vettiga och sådant som man kan använda sig av i livet. Det vore väl lite tråkigt det också. Det kan vara lika bra att få lära sig lite mer andra saker också, få lite mer utveckling och bred i sinnet.

Tycker att det är bra att lära sig om olika saker, men då är det på fritiden. Annars så lär jag mig hellre om historia eller politik eller något annat som är mer aktuellt och lite mer användbart och något som går att diskutera om med andra, snarare än teleskoplastare som väldigt få personer ens vet vad det är.