Agneta och Daniels Städservice AB

Hallå på er och välkomna till min blogg som vanligtvis handlar om åkeri. Detta inlägg handlar lite om åkeri men det ska mest fokusera på företaget Agneta och Daniels Städservice i Lilla Edet som har hjälpt mig i ett år med städningen. Eftersom jag kör lastbil och levererar gods kan jag vara ute på vift i några dagar och sedan komma hem en kväll för att sedan nästa dag åka till mitt andra jobb som jag jobbar på. Jag är inte hemma så ofta och även fast man inte är hemma och smutsar ner hela tiden så bildas det ändå damm och stora högar av dammråttor som jag verkligen inte vill ha i min lägenhet. Därför anlitade jag för ett år sedan Agneta och Daniels Städservice i Lilla Edet så att de kunde hjälpa mig med detta cirka 2 gånger i månaden när jag är ute på jobb och jag är hur nöjd som helst.

De kommer hem till mig varannan onsdag och då är jag oftast ute med min lastbil någonstans i Sverige och levererar gods. Det är väldigt skönt att komma hem till en ren lägenhet även fast den inte var så smutsig när jag åkte. Jag vill bara att ni ska veta att jag inte stökar ned alls hemma utan när Agneta och Daniels Städservice i Lilla Edet kommer hem till mig så är det bara att dammsuga och damma för det ligger aldrig saker framme.

Har ni det som jag eller bara inte orkar städa så vill jag bara säga att Agneta och Daniels Städservice städar i Lilla Edet med omnejd och jag tycker att ni ska ha dem i åtanke om ni någon gång ska anlita en städfirma.